Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni jsme Davida Gránského (32) potkali, když moderoval finále celorepublikové soutěže Dívka roku v Jičíně. Soutěž se přesunula do Prahy a mladý herec byl už u castingů a uváděl i první semifinále. Zalíbila se mu soutěž natolik, že chtěl být už u začátku výběru dívek ve věku od dvanácti do patnácti let, které by se chtěly stát modelkami?

"Teď to byla víceméně náhoda, protože organizátoři mi zavolali jen týden předem, protože jim vyhořel nějaký jiný moderátor. Tak jsem tady jako náhradník. Ale těšil jsem se, protože ta soutěž je super, je i výchovná, podporuje se dobrá věc, výtěžek jde na onkologii v Brně. A co víc si přát, než pomáhat?" vysvětlil nám David.

Zakázek na moderování Davidovi přibývá. "Většinou je nechci brát samostatně. Mám takového kamaráda, kolegu, kterého na ty akce tahám a moderujeme ve dvojici. Dneska ale nemohl. Je zkušenější, drží mě a usměrňuje, říká ta fakta a já si dělám blbinky," řekl David skromně.

David sice castingy a semifinále Dívky roku jenom moderoval, jak by ale posuzoval krásu dívek, které by mohly být jeho mladšími sestřičkami? "Jsou vlastně podobně staré, jako můj mladší brácha, tak když už nic jiného, tak tady najdu bratrovi nějakou slečnu. Ale jsou moc šikovné a volné disciplíny mají úžasné. Jsou opravdu talentované," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám