Hlavní obsah
Článek

Po skončení show Tvoje tvář má známý hlas nám David Gránský (32) tvrdil, že je tak přepracovaný a má tolik nabídek, že už je ani nemůže brát. Přesto jsme jej potkali na castingu na nový muzikál Iago, kde má jistou roli. To už si oddechl?

"Měl jsem toho strašně moc, to je pravda, ale muzikál Iago je až na novou sezónu, od září nebo ještě později. Tak se na to těším. Na jaře těch projektů bylo víc, tak jsem to musel hodně selektovat. Teď beru podzimní nabídky, ale když přijdou ještě v létě, tak už bude pozdě a budu je muset odmítat. Teď přijímat nabídky na říjen je fajn," má toho opravdu hodně David, který si na nedostatek práce rozhodně nemůže stěžovat.

Gránský už má za sebou také několik moderování televizního magazínu Top Star. Jak je spokojený? "Zaslechl jsem, že sledovanost není až taková, jak se předpokládalo, očekávalo nebo doufalo. Ale ta nová banda Top Star magazínu, která to teď dělá, musí pozvolně dávkovat, kam to chce vlastně dopracovat. Myslím, že se jí to daří a mně se to strašně líbí," míní.

"Ty reportáže jsou fakt krásný. Pro lidi, co mají rádi bulvár a vyžívají se ve skandálech a negaci, tak ty to vůbec nemůže bavit. Tohle je strašně milosrdný bulvár. Všichni jsme tam za hodné a dostáváme prostor říct, co chceme," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám