Hlavní obsah
Článek

Že by dostala po účinkování v pořadu Tvoje tvář má známý hlas tolik nabídek, jako se to stalo jejím mužským kolegům Janu Cinovi (36) anebo Davidovi Gránskému (32), nemůže zpěvačka Markéta Procházková říct. Momentálně se věnuje projektům, které měla nasmlouvané ještě před tím, než do show nastoupila.

"Zkouším muzikály Čas růží a Rocky, ale konkurzy už jsem prošla předtím. Nedá se říct, že by Tvář nějak výrazně změnila můj život, ale je fakt, že se člověk víc dostane do povědomí diváků. Bylo by hezké, kdybych je přitáhla i do divadel, kde hraju. Občas mě oslovují i neznámí lidé a většinou je to hrozně milé a potěší to," svěřila Super.cz.

Pochvaluje si ale zkušenosti, které jí Tvář dala, i když jí vzala spoustu času. "Pracovně jsem všechno stíhala, během natáčení jsem zvládla nazkoušet muzikál Bonnie and Clyde, snažila jsem se nezapomínat ani na domov, protože to je to, co si hýčkám a je mi to oporou," řekla nám Markéta, která žije s bývalým tanečníkem, nyní právníkem Davidem Schimmerem.

"Musela jsem si určit priority. Uklízení anebo vaření mezi ně určitě nepatřilo. To už fakt nešlo. Ale David mi hodně pomáhal. Ale to vaření mě mrzelo, protože už mi přestalo chutnat venku, dala bych si domácí stravu. Jedla jsem pořád ty hrozné fastfoody a přibrala jsem," přiznala.

Reklama

Další články

Načítám