Hlavní obsah
Článek

Takový humbuk snad David Gránský (32) nezažil ani před lety, kdy vystřelil jako kometa v SuperStar. V druhé řadě úspěšné show Tvoje tvář má známý hlas natolik zaujal bosse českého šoubyznysu, kteří ho do té doby ještě úplně neregistrovali, že nestíhá zvedat mobil s nabídkami na práci!

Proti době SuperStar má totiž jednu obří výhodu: tehdy byl jen hvězdička z televize (a kšefty měl ze začátku hlavně ze seriálů), dnes už má v muzikálové branži jméno a ví se o něm, že je spolehlivým zpěvákem, který zvládne všechno. A účast v ostře sledovaném televizním projektu dokopala šéfy nejrůznějších muzikálových produkcí k tomu, aby mu předhodili spousty lákavých nabídek.

„Kecal bych, kdybych říkal, že díky Tváři mi nepřišla žádná nabídka. Určitě se mi zvedla cena na trhu. Samozřejmě se mi ozývali i kvůli muzikálům, bylo toho až hodně. Plno věcí jsem musel odmítnout, přestože před Tváří bych všechno vzal. Jenže tohle přišlo všechno najednou a šest muzikálů najednou opravdu zkoušet nemůžu. Nic bych nedělal pořádně, všechno jen napůl. U některých produkcí je mi vyloženě líto, že je nemůžu dělat. Zajímaly mě, ale časově bych to nezvládal,“ řekl Super.cz David, který jinak dostává i lukrativní kšefty ohledně moderování.

O některé nabídky přišel i proto, že si krátce po konci Tváře v prosinci naordinoval absolutní klid a dovolenou. A kvůli některým nabídkám by přitom musel zkoušet už od listopadu. „Nedalo se nic dělat, bylo toho na mě vážně moc, už jsem si potřeboval odpočinout,“ krčí rameny pohledný zpěvák.

„Co mě ale hodně baví, je to, že hodně nabídek je i ohledně mých pěveckých vystoupení. Proto teď hodně řeším kapelu, s kterou bychom jezdili po koncertech,“ dodal David, který je mimochodem i novým moderátorem primáckého TopStar magazínu.

Reklama

Další články

Načítám