Hlavní obsah
Článek

Protože jsme se potkali na večírku určeném hlavně maminkám, i s Davidem Gránským (32), který tady vystupoval s písní Baby, baby, kterou zpíval i v show Tvoje tvář má známý hlas, jsme probrali zakládání rodiny. S přítelkyní optičkou už žije sedm let, což je pokládáno za kritické.

"Jsme spolu sedm let a jak to u nás vypadá? Na tuhle otázku odpovídám v poslední době paradoxně docela často, ale zatím to na nic takového nevypadá. Samozřejmě jsme se bavili o tom, že kdyby to přišlo, bránit se a provádět nějaké zákroky určitě nebudeme. Necháme tomu volný průběh, ale v plánu to momentálně není," řekl Super.cz.

"Sedmiletou krizi, zaplať pán bůh, naštěstí nepociťujeme. Už to pomalu táhneme na osmý rok, tak to snad úspěšně překonáme, i když je pro nás oba poměrně těžký, ovšem po pracovní stránce. U mě je Tvář a všechny velké projekty, jichž jsem součástí a jsou tak náročné, že jsou i zkouškou pro náš vztah. Přítelkyně zase teď v září otevírala svoji optiku, tak jsme to měli nahuštěné oba a neměli jsme na sebe moc času. Ale vypadá to, že proběhne hladce," míní.

Až skončí Tvář a přítelkyni se optika zaběhne, snad se tedy najde čas i na případné vytváření miminka. "No snad bude čas na spánek, postel a na ty jiné věci," smál se David.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám