Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V šíleném pracovním zápřahu, kdy natáčí show Tvoje tvář má známý hlas a seriál Ohnivý kuře, zvládl David (32)Gránský (32) ještě nazkoušet muzikál. Podle svých slov tedy moc nezkoušel, byl na zkouškách jen párkrát, ale protože jeho alternace nemohly, byl vhozen do vody a musel odehrát premiéru muzikálu Alenka v kraji zázraků.

"Na zkouškách Alenky jsem byl jenom pětkrát, šestkrát, tak doufám, že to nebude úplně znát. Kolegové tady makali přes dva měsíce, já se jim tímto veřejně omlouvám, že jsem je v tom nechal. Kdyby takhle každý docházel na zkoušky, tak ten muzikál není. Jsem nervózní a myslím si, že bych správně hrát premiéru neměl," uznal sebekriticky.

Mediálně nejviditelnější představení ale nedostal přidělené z protekce, že je teď hodně známý. "Uznávám, že bych si to potřeboval ještě párkrát projít. Ale kolega, s nímž se alternujeme, nemohl, a další, s nímž jsme zkoušeli stejnou roli, hraje na premiéře jinou," vysvětlil nám před slavnostní premiérou v divadle Hybernia.

"Doufám, že to dobře dopadne a ti, kdo to dnes neuvidí, se snad přijdou podívat na další představení. Věřím, že skrze Tvář a seriály si lidé řeknou, že si najdou čas a půjdou se podívat i do divadla. Atmosféra je úplně jiná, než zprostředkovaně přes televizní obrazovky," dodal David.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám