Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Převzala žezlo po takových hvězdách, jako je Monika Absolonová (47), Marta Jandová (50), Xindl X, či David Deyl. (39) Nina Schwarz je spoluautorkou a interpretkou letošní hymny růžového pochodu proti rakovině prsu s názvem Síla v nás.

Mladičkou zpěvačku ke složení písně podporující lidi trpící rakovinou motivovala smutná osobní zkušenost s touto nemocí. „S nemocí se potýkali někteří z mých blízkých přátel. Nemocí trpěla i moje babička, což bylo nepříjemné. U onkologických pacientek shledávám obrovskou inspiraci v jejich světle, osobnímu zápalu, je to pro mě veliká inspirace,“ řekla nám Nina.

Během nahrávání a zpěvu písně se Nina někdy těžko brání dojetí a slzám. „Spoluautor písně Sebastian Hádl, který momentálně studuje na Berklee College of Music v Bostonu by vám potvrdil, že jsem mnohokrát brečela radostí i smutkem při práci ve studiu. Natáčení bylo pro mě velmi emocionální,“ říká Nina Schwarz, která tak zmínila spoluautora písně, kterým je synovec Dary Rolins (51).

Zpěvačka bohužel nebude mít příležitost zazpívat hymnu přímo před publikem, neboť se růžový pochod za zdravá prsa letos opět neuskuteční kvůli hrozbě nemoci Covid-19.

Reklama

Další články

Načítám