Hlavní obsah
Článek

Léto si David Deyl (39) užívá plnými doušky. Dá se tak soudit aspoň po zhlédnutí klipu k jeho nové letní písni, která nese název Je nádherné. Song, který už hrají česká rádia, zpěvák natočil s režisérem Davidem Vanem a odehrává se v exkluzivním prostředí zámku Líšno u Bystřice. Areál je zatím v rekonstrukci a veřejnosti uzavřen. Fanoušci se tak mohou alespoň virtuálně připojit k party u bazénu stejně jako devatenáct modelek, které si v klipu zahrály.

„Vůbec nebylo potřeba účinkující přemlouvat, aby se chovali jako na party, protože během celého natáčení bylo veselo a prakticky nebyl rozdíl, jestli kamera běžela nebo ne,“ uvedl režisér David Van. Píseň s latinskoamerickou náladou produkoval Marcus Tran a má ambici stát se letní hymnou tohoto roku. Fanoušci ji přijali s nadšením. „Hned po zveřejnění nahrávky mi začaly fanynky posílat videa, jak si song pouští na dovolené u vody v Česku i v cizině. To je pro mě splněný sen a jsem rád, že se takhle můžeme hudbou propojit, i když si každý léto představujeme po svém,“ říká zpěvák.

Blonďatý idol srdcí dívek a žen slaví deset let na scéně. Pro svoje fanoušky připravil sérii koncertů, která začne už 27. srpna pod širým nebem v pražských Riegrových sadech v rámci akce Muzika v parku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám