Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle si zřejmě půvabná herečka Pavla Vitázková (45) dobu po narození vytouženého miminka nepředstavovala. Z dcery Barborky, která se jí narodila v polovině prosince, měl samozřejmě radost i její muž Dušan Vitázek, ten ale se svými holkami stráví méně času, než by si jeho žena představovala.

Ovšem práce se neptá a Dušan dostal konečně velkou muzikálovou roli, a to nikoli v Brně, kde manželé žijí. Až půjde jen o představení, nebude to tak hrozné, ale do konce března musí v metropoli trávit téměř každý den při zkouškách muzikálu Marie Antoinetta, kde se s kolegou, zpěvákem Davidem Deylem (39), střídá v roli královnina milence, kterou hraje Monika Absolonová (47), švédského vojáka Alexe Fersena.

Malou Barborku sice zbožňuje, dokonce se ji naučil i koupat a přebalovat, ale na rodinu prostě někdo vydělávat musí. Dokonce dostal i roli v novém seriálu, který se začal natáčet shodou okolností v Brně a do kterého nastoupila na menší roličku i jeho žena. Prvního vymodleného potomka tak budou muset svěřovat do cizích rukou dříve, než si představovali.

Reklama

Další články

Načítám