Hlavní obsah
Článek

Na oslavě čtyřicítky houslového virtuosa Pavla Šporcla se sešla valná část českého šoubyznysu. Čas mezi natáčením ve studiu si našel i Karel Gott (†80), který je sice o víc jak generaci starší, ale se Šporclem jej vedle muziky spojuje i to, že mají zhruba stejně staré dcery.

"Přeju Pavlovi samozřejmě hodně zdraví. A pak to, aby mu holky dělaly radost, stejně jako mně. Štěstí přát nebudu. Mluvím za sebe, nikdy ne za ostatní, ale pro mne je naprosto konečný pocit na cestě životem, když si řeknete, že už máte všechno hotové a jste šťastný. A co dál? Nic," řekl Super.cz Karel Gott.

"Já se pořád musím těšit, že něco nového přijde, je potřeba mít vize do budoucnosti, nemoci ani spočítat, kolik máte dalších snů a přání, co jsem si ještě předsevzal. Tak to mám já a přeju to i Pavlovi," dodal.

I další hosté houslistovi přáli to, po čem touží sami. Herec Pavel Nový, jenž roky bojoval s následky západonilské horečky v podobě ochrnutí, a Eva Pilarová (†80) chtěli pro Pavla hlavně zdraví. Mladý muzikant David Deyl (39) zase spoustu dalších úspěšných desek. A podobné přání měl i skladatel Ondřej Soukup (72), jenž Šporcla vyzval, ať se vykašle na to, že běh života se střídá po křivce sinusoidy a nepřipustí žádný propad ke dnu.

Reklama

Další články

Načítám