Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože do modelingového důchodu šla už v roce 1989, na benefiční akci Eltona Johna pro jeho nadaci na podporu pacientů s AIDS nešlo Iman Bowie (63) přehlédnout. Vdova po slavném zpěvákovi oblékla růžovou haute couture róbu a na červeném koberci zastínila ostatní hvězdy.

Modelka se somálskými kořeny se v nedávném rozhovoru pro PorterEdit magazín svěřila, že s modelingem skončila kvůli rostoucí slávě modelek Cindy Crawford a Naomi Campbell. „Věděla jsem, že víc už nemůžu udělat, a abych mohla dělat něco jiného, musela jsem modelingu nechat. Pravdou je, že mi za zády stály Linda (Evangelista), Naomi (Campbell), Christy (Turlington) a Cindy (Crawford) a vyšouply by mě tak jako tak. Chtěla jsem odejít s grácií,“ vysvětlila.

Iman je také připravena chránit dceru Alexandrii (18), kterou má se zesnulým Davidem Bowiem (†69), před nástrahami světa modelingu. Už nyní ji řada značek oslovila s nabídkami, její matka je však připravena stát dceři pevně po boku a radit jí v případě potřeby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám