Hlavní obsah
Článek

Na Davida Bowieho (65) druhá míza a hledání si mladé milenky nejspíš nikdy nepřijde. Jeho manželka a bývalá modelka Iman je totiž i v sedmapadesáti až neuvěřitelně krásná a hravě strčí do kapsy mnohé o polovinu mladší konkurentky. Iman si dokonce v tomto věku může dovolit obléknout šaty bez podprsenky a rozhodně si ostudu neuřízne, jak bylo patrné během galavečera Ballet’s Annual Fall v New Yorku.

Somálská kráska Iman oblékla jednoduchou černou róbu s výstřihem vpředu i na zádech, pod níž nebylo možné obléknout spodní prádlo. Ve vlasech se jí třpytila zajímavá spona, která byla také s několika náramky jediným doplňkem v jiné než černé barvě.

Je vidět, že David Bowie má skutečně kliku, jelikož tato kráska je za něj provdaná už dvacet let. Společně také vychovávají dvanáctiletou dceru Alexandriu.

Iman se kromě modelingu věnuje i moderování a v minulosti také herectví. Narodila se v somálské metropoli Mogadišu do rodiny diplomata a gynekoložky a má čtyři sourozence. Střední školu studovala v Egyptě, univerzitu pak v keňském Nairobi. Iman je muslimkou a mluví pěti jazyky: somálsky, arabsky, italsky, francouzsky a anglicky. Pamatovat si ji můžete například z videoklipu Michaela Jacksona Remember the Time.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám