Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I po téměř 23 letech manželství si ze sebe umí udělat legraci. Victoria (50) a David (48) Beckhamovi si nikdy nezůstanou dlouho nic dlužni.

Módní návrhářka o vánočních svátcích natočila tajně svého muže, jak si u vaření zpívá koledy a on si nyní vystřelil z velikosti jejích bot. Victoria uváděla novou kolekci oblečení, ke kterým patří i dlouhé sexy šaty. K nim obula boty do špičky, které na fotce umístěné na sociální síť nešly přehlédnout.

„Jak velké máš nohy?“ napsal David k fotce a samozřejmě se mu dostalo za povedený vtípek tisíců lajků. „Dneska to bude bez večeře, Davide,“ psal mu jeden ze sledujících a další se přidal: „Za tohle budeš mít doma průšvih.“

Victoria ovšem jeho rýpnutí přešla a možná už chystá vtipnou pomstu. Sama na svůj profil do záplavy snímků nové kolekce přidala i fotku, kde si užívá v bazénu se svou dcerkou Harper. V plavkách se slavná návrhářka moc často neukazuje.

Snímek přidala na oslavu britského svátku matek, který letos připadl na 27. března. Britové oslavují své maminky čtvrtou postní neděli. Beckhamovi si v tento den přáli vzájemně a Victoria přidala i snímek s maminkou, který najdete níže v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám