Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charitativní akce The Blue Moon Gala pro UNICEF v Londýně se zúčastnil i David Beckham (48). Jako doprovod si ovšem tentokrát nevybral svou ženu, ale o něco vyššího člena jeho domácnosti.

Společnost mu dělal jeho syn Romeo (19) a na fotkách z akce je vidět, že ten už svého otce o pár centimetrů přerostl. Vypadá to, že ač se ještě loni snažil David ukazovat, že je stejně vysoký jako jeho prostřední syn, letos už by nikoho nepřesvědčil.

"Tady na té fotce není vyšší než já," napsal David Beckham k fotce, kde spolu se synem sedí u stolu. Romeo se tak stává jednoznačně nejvyšším členem Beckhamovic klanu.

Prostřední syn Davida a Victorie (50) letos učinil své rodiče pyšnými, když nafotil sérii snímků pro italský magazín L’Uomo Vogue a objevil se i na přebalu této módní bible. Speciálně pro toto focení si nechal vlasy odbarvit na platinovou blond. Pýchou se dmula i jeho přítelkyně Mimi Moocher, se kterou už chodí jako pár na oficiální akce. Randí spolu přes dva roky.

Reklama

Další články

Načítám