Hlavní obsah
Článek

Že se Beckhamovi nebojí dát veřejně najevo své emoce, už několikrát dokázali. Na svých sociálních sítích si vyznávají lásku, ať už partnerskou, otcovskou nebo mateřskou, přejí si vzájemně k narozeninám, nebo gratulují přátelům. Zatím poslední vzkaz Davida Beckhama (45) zamířil k jeho tátovi.

Ten v pátek oslavil narozeniny a někdejší fotbalista při té příležitosti zalovil v archivu a zveřejnil snímek z doby, kdy byl kojenec, a právě táta ho chová v náručí. „Vše nejlepší, tati. Vždycky jsi mě podporoval v tom, abych žil svůj sen a za to ti budu navždy vděčný, za úžasnou podporu od dob v Ridgeway Rovers (klub, kde Beckham začínal) po kapitána Anglie. Měj krásný den, všichni tě milujeme,“ napsal otci prostřednictvím Instagramu Beckham.

Poslední větší rodinnou událostí, která se dočkala prostoru nejen ve feedech jednotlivých členů rodiny, ale také v bulvárních a lifestylových rubrikách po celém světě, byly zásnuby nejstaršího syna Davida a Victorie Beckhamových Brooklyna. Ten o ruku požádal pětadvacetiletou herečku Nicolu Peltz, dceru miliardáře Nelsona Peltze a bývalé modelky Claudie Heffner.

Reklama

Další články

Načítám