Hlavní obsah
Článek

Syn legendárního fotbalisty Davida Beckhama (48) a členky dívčí kapely Spice Girls Victorie (49) Brooklyn Beckham (25) se zasnoubil se svou přítelkyní herečkou Nicolou Peltz (25).

Chodí spolu přitom teprve od loňského října. Brooklyn se zásnubami pochlubil na Instagramu. „Před dvěma týdny jsem se zeptal své spřízněné duše, zda si mě vezme a ona řekla ano. Jsem nejšťastnější muž na světě. Slibuji, že budu nejlepším manželem na světě a jednou i nejlepším tátou, miluji tě, miláčku,“ napsal Brooklyn.

Nadšená byla i novopečená snoubenka. „Udělal jsi ze mě nejšťastnější dívku na světě. Nemohu se dočkat, až strávím zbytek života po tvém boku. Tvoje láska je ten největší dar. Miluji tě moc, miláčku a děkuji Harper za tuto fotku,“ dodala herečka pod zamilovaným snímkem, který vyfotila Brooklynova sestra Harper (9).

Pětadvacetiletá Peltz se věnuje herectví. Přelomovou rolí pro ni byla Katara ve filmu z roku 2010 Poslední vládce větru. Později si zahrála v hororovém seriálu Batesův motel či ve filmu Transformers: Zánik. Je dcerou miliardáře Nelsona Peltze a bývalé modelky Claudie Heffner. Stejně jako Brooklyn tak pochází z bohaté rodiny.

Reklama

Další články

Načítám