Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K městskému soudu v Londýně se dostavil David Beckham (48) v šedém obleku a na přítomné novináře se zrovna neusmíval. K soudu totiž šel proto, že používal mobilní telefon za volantem.

Vzhledem k tomu, že už měl nasbírané body za překročení rychlosti, a to dokonce dvakrát, další připsané body za mobilní telefon za volantem jej nyní připravily o řidičské oprávnění na 6 měsíců.

Soudkyně se vyjádřila takto: „Beru v potaz, že v zácpě byla opravdu pomalá rychlost, ale to není omluva. Stále je to nebezpečné. Zakazuji vám řízení na 6 měsíců, a to začíná ihned. Žádná auta ani motorky po celou dobu trestu.“

Beckham byl také varován, že pokud tento zákaz poruší, bude to další přestupek. Nyní zaplatil pokutu 750 liber a k tomu 100 liber, jež jsou náklady za trestní stíhání.

Fotbalista měl opravdu smůlu, protože měl mobil položený na koleni, když řídil své Bentley a jelikož byl v téměř stojící zácpě, stihl jej vyfotit kolemjdoucí. Tyto fotky ho usvědčily.

David Beckham bude řidičský průkaz velice postrádat, a to nejen proto, že řízení miluje, ale své děti často vozí do školy a na různé kroužky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám