Hlavní obsah
Článek

Bývalý fotbalista a dnes především módní ikona David Beckham (48) slaví ve středu narozeniny. Někdejší hvězda Manchesteru United, Realu Madrid a dalších hvězdných klubů byla známa především díky své vynikající kopací technice.

Přímé kopy z jeho dílny byly doslova pastvou pro oči všech fotbalových fanoušků a zároveň postrachem pro soupeřovy brankáře.

Na svém kontě má tituly v anglické, španělské, americké i francouzské lize. Jak už bylo řečeno, Beckham nezářil jen na fotbalových trávnících.

Společně s manželkou Victorií (vzali se v roce 1999) vytvořil jeden z nejstabilnějších párů v šoubyznysu, který zároveň funguje jako lukrativní marketingová značka.

Z Beckhamových se staly módní ikony, tváře luxusních značek a celebrity, jejichž styl je hojně napodobován. Stačí se jen podívat na Beckhamovy účesy. Bývalý fotbalista vyzkoušel snad všechny možné vlasové kreace.

Jednou z něj byl holohlavý mladík, podruhé vsadil na blonďaté vlásky, jindy se zas neobešel bez gelu. Oblíbil si také tetování. Obrázky a nápisy zdobí skoro celé sportovcovo sexy tělo. Ač by si to Beckham mohl dovolit, nikdy nežil zhýralým způsobem života.

Skandály s milenkami se mu na rozdíl od jiných fotbalistů vyhýbaly a pyšní se spořádanou rodinkou. S manželkou Victorií mají celkem čtyři děti - syny Brooklyna (19), Romea (15), Cruze (13) a dcerku Harper (6).

Proměny Davida Beckhama v čase si prohlédněte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám