Hlavní obsah
Článek

Co bylo ještě včera považováno za nejhorší módní přešlap, dnes už opravdu neplatí. Ponožky v sandálech už jsou nějakou dobu in a nyní i dlouhé ponožky v pantoflích. Ať už byl David Beckham (48) jen líný přezout si pantofle, nebo se mu nový trend zalíbil, teď ho posunul ještě o level dál, když po tréninku v Brentwoodu vyšel před posilovnu tak, jak ho vidíme na fotografiích.

Vzhledem k tomu, že David platí nejen v Británii za módního gurua, který udává směr, lze očekávat sezónu plnou jeho následovníků v ulicích, ať už působí kombinace ponožek a plážových pantoflů jakkoliv bizarně.

Takto odhaleným ponožkám, do té doby absolutnímu módnímu tabu, dala zelenou návrhářka a generální ředitelka značky stejného jména Miuccia Prada už v sezóně jaro/léto 2007. Tehdy to všichni ještě brali jako žertovnou nadsázku. Až když se vzápětí přidaly módní domy Dior či Chanel, které na mola vyslaly manekýny v lodičkách a podkolenkách, klesla některým kritikům brada. Od roku 2012 celkem pravidelně pouští ponožky v sandálech do svých kolekcí značky Louis Vuitton a Versace. A nyní David Beckham i do pantoflů.

A co vy? Vyrazíte zítra také v pantoflích nebo sandálech s ponožkami do ulic?
Ano
26,7 %
Ne
73,3 %
Celkem hlasovalo 464 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám