Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její máma Victoria Beckham (50) se proslavila v devadesátkách jako jedna z členek kdysi populární kapely Spice Girls a vypadá to, že po ní malá Harper (5) zdědila zálibu v hudbě a tanci. Aby případné nadání podpořili hned v zárodku, rodiče jí platí lekce na prestižní škole Italia Conti Academy of Theatre Arts.

Škola nabízí pěvecké i taneční lekce a za jednu si účtuje 102 liber, tedy asi 3200 korun. To je nesmyslná částka pro většinu lidí, ale pro Beckhamovy, kteří disponují stamiliónovým jměním (v librách), jsou to v podstatě drobné.

Podle zdroje magazínu Sun Harper do školy chodí ráda a má velký potenciál. Ostatní děti a rodiče se prý snaží nedělat povyk, ne vždy se to ale povede. Inu, dcerka Victorie a Davida (48) je už teď velká celebrita. To ale všechny děti slavného páru, tedy vedle Harper ještě synové Brooklyn, Romeo a Cruz. I díky jejich vlastním aktivitám - modelingu, fotografování a zpěvu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám