Hlavní obsah
Famous
Článek

Kdysi nebylo pochyb o tom, kdo je ve Spojeném království nejbohatší. Býval to panovník a nejvyšší šlechta. Teď jsou to ale celebrity a podnikatelé. Ti se tak pravidelně umisťují na předních příčkách seznamu nejbohatších Britů. A ten nejnovější odhaluje, že impérium manželů Beckhamových bohatne tak rychle, že už za dva roky by mohli být movitější než samotná britská královna Alžběta II.

K devadesátým narozeninám tak dostala dva nemilé dárky. Jednak toho dne skonal zpěvák Prince, takže se pozornost médií přesunula spíš na tuto událost. A deník The Times zveřejnil seznam nejbohatších Britů, z něhož vyplývá, že Victoria a David Beckhamovi budou brzy bohatší než ona.

Jen za poslední rok jmění manželů Beckhamových vzrostlo o čtyřicet miliónů liber na 280 miliónů. Za dva roky tak při stejné míře růstu budou bohatší než britská královna. Té za poslední dva roky přibylo jen deset miliónů liber. Hodnota jejího majetku v roce 2018 se odhaduje na 350 miliónů liber, zatímco Beckhamovi budou mít 360 miliónů liber.

Nejbohatším britským sportovcem se stal Lewis Hamilton se 106 milióny liber. Nejbohatší zpěvačkou je pak sedmadvacetiletá Adele s 85 milióny liber.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám