Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne nadarmo si Victoria Beckham (50) už za slávy skupiny Spice Girls vysloužila přezdívku Posh, tedy nóbl, na luxus si skutečně potrpí. Není divu, že si s neméně movitým manželem Davidem (48) hledají bydlení hodné králů. Podle zahraničních serverů si již vyhlédli sídlo v zámeckém stylu v Cotswolds v anglickém hrabství Gloucestershire, jehož výstavba se datuje do 13. století.

Manželé by si tak pro sebe a své děti Brooklyna (16), Romea (13), Cruze (10) a čtyřletou Harper pořídili jednu z nejdražších nemovitostí ve Velké Británii. Její cena je totiž závratných 27 miliónů liber, což dělá více než 993 miliónů korun.

Nemovitost oplývá šesti koupelnami a deseti ložnicemi, přičemž prostorem se nikde nešetřilo. K sídlu navíc náleží například kulečníková místnost, obrovská jídelna či kreslící umělecká místnost.

Za pozornost jistě stojí i zahrada, která je zrenovovaná podle návrhu uznávaného architekta Edwina Lutyense, společně s dalšími pozemky přitom odpovídá velikosti 380 fotbalových hřišť. Na pozemcích se zároveň nachází dalších jedenáct přístřešků a chatek a v plánu je rovněž vybudování dalších čtyř domků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám