Hlavní obsah
Článek

Režisér Guy Ritchie sice ve filmovém průmyslu nedosáhl zdaleka takového postavení jako jeho bývalka Madonna (65) v hudební branži, ale jeho druhá svatba byla tou nejsledovanější, jaká se letos v šoubyznysu odehrála.

Na pompézní oslavu, kde nechyběli David Beckham (48), Brad Pitt (60) ani Jason Statham s partnerkou Rosie Huntington-Whiteley (37), byl však novinářům vstup zakázán, a tak se média musela spokojit s několika leteckými záběry, na nichž byly vidět jen bílé stany chránící slavné hosty nejen před případným deštěm.

Na každé veselce se však najde nějaký dobrák, který si novomanžele vyfotí na mobil, a fotku, za niž by prestižní magazíny utratily balík, zveřejní na sociální sítí. Nejinak tomu bylo ve Wiltshire, kde Guy Ritchie vstoupil do manželství s modelkou Jacqui Ainsley.

Všichni ti, kteří neobdrželi pozvánku, se tak mohou podívat, jak se slavný páreček vystrojil. Režisér filmů Podfu(c)k či Sherlock Holmes zvolil letní bílý oblek s kloboukem a jeho krásnou ženu zastínilo jen Ritchieho početné potomstvo. S novomanželi pózovali nejen jejich tři děti Rafael (3), Rivka (2) a Levi (1), ale také patnáctiletý Rocco, jehož si Ritchie pořídil s Madonnou, a desetiletý černoušek David, kterého se zpěvačkou společně adoptovali.

Reklama

Další články

Načítám