Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Být synem zpěvačky, která se navzdory předsudkům dokázala prosadit jako návrhářka, a jednoho z udavačů trendů mezi muži, napovídá, že módu budete mít v krvi... Romeo Beckham ale svého slavného otce převálcoval na celé čáře. Ve svých dvanácti letech jej předběhl v žebříčku nejlépe oblékaných mužů o rovných 21 míst!

Každoroční seznam časopisu GQ má za uplynulý rok jasno. Zatímco Romeo stanul na pětadvacáté příčce, jeho otec David (48) se po ukončení profesionální fotbalové kariéry propadl až na 46. řádek. Není pochyb, že mladému Beckhamovi loni hodně pomohla reklamní kampaň za 45 tisíc liber (1,6 miliónu korun) pro britskou značku Burberry.

Na samý vrchol se přitom vyšplhal anglický herec Eddie Redmayne, který září v roli vědce Stephena Hawkinga. Následován je představitelem seriálového Sherlocka Holmese Benedictem Cumberbachtem (38).

Své zastoupení má i královská rodina. Zatímco princ William (41) se dostal na sedmé místo, jeho syn George (10) debutuje na 49. příčce.

Reklama

Další články

Načítám