Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Defenzivní záložník české fotbalové reprezentace a pražské Sparty Lukáš Vácha (25), kterému nikdo neřekne jinak než "Vašoň", má velké srdce. Stal se totiž tváří kalendáře Nadace Zdeňka Milera, jehož výtěžek poputuje na Dětské krizové centrum.

A protože je fešný fotbalista, který je díky sledování nejnovějších módních trendů a vlasových kreací považován za českého Davida Beckhama (48), nebyla samozřejmě ani nouze o fotky, kde Vácha odhalil své vypracované tělo.

Všechny fanynky tohoto sympatického fotbalisty, který na hřišti soupeři nic nedaruje, ale v soukromí je to milý chlapík s velkým srdcem, si tak jistě přijdou na své.

Kalendář Vácha pokřtil společně s vnučkou výtvarníka Zdeňka Milera Karolínou. Na akci samozřejmě nechyběla ani Lukášova přítelkyně Markéta (27), jež v Nadaci Zdeňka Milera také působí.

Kdo by chtěl pomoci dobré věci, může si kalendář vycházející v počtu tisíc kusů objednat na Facebooku Lukáše Váchy či na Facebooku Nadace Zdeňka Milera.

Reklama

Další články

Načítám