Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) se zapojila do internetové mánie, uposlechla výzvu a polila se kyblíkem ledové vody. Stejně jako Ivana Gottová (48), Petr Vágner (46), Lucie Vondráčková (44) a celá plejáda zahraničních celebrit od Davida Beckhama (48) po Justina Biebera tak sprškou ledové vody podpořila dobrou věc.

Martě se do ledové sprchy evidentně vůbec nechtělo. Venku byla zima, foukal vítr a vedle plakala dcera Maruška. Nakonec však sebrala odvahu a úkol splnila, jak můžete vidět ve videu.

„Chtěla jsem být původně nahatá, jenomže trošku fouká a je zima, tak jsem si přes sebe vzala tento krásný župánek, jinak jsem vlastně úplně nahá. Tady je ledová voda, nechce se mi do toho, protože je hnusná zima, ale jdu na to, protože nejsem bačkora,“ řekla těsně před splněním úkolu zpěvačka.

„Zrovna mě moje kamarádka upozornila na to, že toto polévání se vodou má i trochu hlubší význam. Že to v USA dělají proto, aby upozornili na nemoc ALS (amyotrofická laterální skleróza) a nasbírali peníze na léčbu a výzkum, to jsem nevěděla. I to, že každý, kdo nominaci nepřijme, musí zaplatit jejich asociaci 100 dolarů," dodala Jandová s tím, že ten, kdo se vodou poleje, zaplatí 10 dolarů.

Zpěvačka nakonec k polévání vodou nominovala tyto celebrity: svého otce Petra Jandu, herečku Kateřinu Herčíkovou a kytaristu kapely Die Happy Thorstena Mewese. Kdo z nich si dá ledovou sprchu jako první?

Reklama

Další články

Načítám