Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka s jedním z nejkrásnějších hlasů v českém šoubyznysu Dasha (42) nazpívala krásnou vánoční píseň Co přát si víc, která doprovází závěrečné titulky kouzelnického příběhu Přání k mání.

V taneční show StarDance snad neexistoval slavný song, který by tato dáma s neskutečným hlasovým rozsahem neuměla zazpívat, a leckdy zněl i lépe než originál.

Není divu, že si tvůrci filmu vybrali právě ji. Dasha k písničce zároveň natočila klip prodchnutý neodolatelnou vánoční atmosférou, na který se můžete podívat v našem videu.

Samotný snímek Přání k mání má v kinech premiéru 7. prosince, odehrává se během adventu a vrcholí přímo na Štědrý den.

Dashu doprovází v písni pouze smyčcové kvarteto a klavír, vedle tématu Vánoc navazuje píseň na film i svým názvem. Hrdina vánočního příběhu dostane od kouzelného dědečka jedno přání a neví pořádně, co si s ním počít.

V hlavních rolích se představí Jitka Čvančarová (46) (diváky zaujme například ve scéně, kde jí rupnou šaty a ukáže se v podvazcích), Martin Myšička a Filip Antonio.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám