Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dasha (42), známá i jako vokalistka z pořadu StarDance, si dala po porodu dcery Žofie, která oslavila v červenci první narozeniny, přece jen trochu klidnější období. Zkouší teprve druhý muzikál. Zastihli jsme ji na zkoušce prvních kostýmů k muzikálu Iago, kde bude hrát arabskou popstar.

Vyprávěla nám, že v muzikálu bude zpívat i anglickou píseň, od režiséra má ovšem nakázáno, že musí mít arabský přízvuk. "Snad to zvládnu, on je naštěstí trošku podobný jako ten náš, ale musím zapomenout na to, že když normálně zpívám písně v angličtině, snažím se o lepší akcent. Dokonce se mě na vystoupení ve Spojených státech na jeho základě zeptali, zda nejsem z Texasu," svěřila.

Iago je druhý muzikál po Bonnie and Clydovi, do kterého Dasha nastupuje. "Ale začínáme zkoušet až teď, tak jsem si s malou užila krásné léto. Teď už to budeme muset zvládat s partnerem a s našimi maminkami, které nám hodně pomáhají," dodala Dasha, která je po porodu ještě štíhlejší než dříve. "Pravda je, že kostýmy mi museli zužovat. Mám spíš opačné problémy, než jsou diety. Hlídám si, abych moc nehubla, což se mi děje hlavně ve stresu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám