Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

14. července porodila holčičku Žofii, ale hned po šestinedělí naskočila do práce. A už je zase jako tyčka. Zpěvačka Dasha (42) zpívá ve StarDance, má za sebou premiéru muzikálu Bonnie and Clyde a do toho ještě koncertuje. Při tom všem zvládá dceru i plně kojit. Neuvěřitelné!

"Zkoušení na muzikál bylo kratší než obvykle, méně, než bych si bývala přála, ale o to víc jsme si to užili, jak to bylo smrsklé do méně dnů. A navíc mě to strašně baví," řekla nám Dasha, která vypadí snad ještě hubenější, než byla před otěhotněním. Moc ze svého těla totiž na jevišti neskrývá, vystupovala i ve spodním prádle. "To asi jo, jestli tomu říkáte hubená, já jsem na to takhle zvyklá," usmívala se Dasha, která vypadá báječně.

Dasha kromě muzikálu a StarDance také koncertuje. "Jezdím s kapelou, protože jsme měli již nasmlouvanou práci, ještě než jsem vůbec tušila, že otěhotním. Ale zvládáme to a dcera to zvládá s námi. S tatínkem se staráme půl napůl," krčila rameny. Zdálo se nám nemožné, aby při takovém pracovním vytížení zvládla i kojit. "Stíhám to, našli jsme způsob, jak to udělat, a holčička je plně kojená," řekla nám Dasha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám