Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Čekala na to předlouhou dobu, ale konečně už dosáhla všeho, po čem toužila! Exmanželka Josefa Rychtáře (65) může svého „nezdárného“ bývalého chotě zanedlouho vykopnout na ulici. Pokud se mu nepodaří zapsat trvalou adresu rychle u někoho z rodiny či známých, bude z něj oficiálně bezdomovec.

Podle důvěryhodných zdrojů se v úterý měla konat dražba jeho podílu na domě, který vlastnil s bývalou ženou Darinou Novou (66). Šlo o pět čtyřiadvacetin. Na ty si však kvůli několika dluhům udělal zálusk exekutor.

„Pan Rychtář se snažil dražbu oddálit tím, že na sebe zkoušel nechat vyhlásit insolvenci. Jenže insolvenční soud uvedl, že v žádosti nebyly všechny údaje uvedeny pravdivě, tak mu insolvenci neschválil. Ihned poté proběhla dražba a jeho podíl se prodal. Sice se ještě může bránit, ale neznám sílu, která by mu nyní ještě mohla pomoci,“ řekl nám dobře obeznámený zdroj.

Ke komu prodaný podíl poputuje, jsme se z oficiálních kruhů nedozvěděli, dá se ale předpokládat, že se s jeho vlastníkem bude chtít Darina Nová domluvit.

„Podíl byl vydražen za 805 tisíc. Velká část z toho připadne exekutorovi,“ dodal náš informátor. Josefu Rychtářovi ale určitě zbude aspoň nějaký ten peníz na kytičky pro Ivetu Bartošovou.

Kromě toho se dnes dozvěděl nemilou zprávu i mladší Rychtářův syn Jan. Toho se matka rozhodla soudně vystěhovat proto, že má pocit, že se jí nikdy nezastal, spíš naopak. Soud jeho, jeho těhotnou družku i jejich společné dítě vystěhoval s měsíční lhůtou, musí také zaplatit soudní výlohy. Ve hře je ale ještě odvolání, nicméně ani tam se neočekává změna rozhodnutí.

Ani jeden z aktérů nebral telefon, tak se k informacím nemohli vyjádřit. Vypadá to ale, že Darině Nové po letech údajných opakovaných příkoří (jedno potvrdil i soud, když jejího bývalého potrestal podmínkou za brutální zmlácení) dočká konečně klidu bez přítomnosti těch, které vedle sebe mít nechce!

Reklama

Další články

Načítám