Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tenhle příběh nekončí a začíná mít ještě zajímavější grády! Jak Super.cz již informoval, vdovec po Ivetě Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) byl znovu soudně vykázán z domu své exmanželky, který vlastní jen z malé části a kam se bez kapky studu zpátky nastěhoval po smrti pěnice. Jenže jak jsme se dozvěděli, Darina Nová (66) se rozhodla dál neprotahovat marast, do kterého ji bývalý muž dostal, a soudně chce také zarazit jeho jediný zdroj živobytí u sebe doma!

Možná je to překvapující, ale aktuální informace o dění mezi bývalými manželi (pro připomenutí: Darina před lety souhlasila, že Josef může vzít k nim domů Ivetu na léčení, pak se zamiloval, odešel, ale své ex, která se rozhodla rozvést, dělal ze života peklo a byl za to také odsouzen) jsme získali ze strany blízké Rychtářovi.

„Nová se rozhodla, jak tomu říká, kompletně vymést Augiášův chlév. Už má prý plné zuby, jak se Pepa chová, jakou si tam tahá podle ní svoloč, a tak se teď nově snaží soudně vystěhovat jeho bezpečnostní firmu. A chce po něm i peníze, co jí má dlužit na nájemném, které nikdy samozřejmě neplatil. Pro Pepu je to pořádný problém. Doteď tam byl zadara, jestli bude muset pryč a bude muset přepojit centrální pult, budou to strašně velké náklady,“ dozvěděli jsme se od důvěryhodného zdroje.

Darina kromě toho doufá, že se jí podaří vykopat nadobro i samotného exmanžela a jejich společného syna Honzu, kterého otec živí a podle matky se vůči ní chová nedůstojně. „Trvá na jeho vystěhování. A Pepy se chce taky nadobro zbavit. Říkala, že má přítele a že s ním chce žít klidný život bez divných lidí kolem sebe,“ dozvěděli jsme se.

I když Rychtář často tvrdil, že ho chce exmanželka zpátky, jeho kroky kolem rozvodu naznačovaly, že se s definitivním rozchodem nemůže smířit a žárlil také na každého, kdo se kolem ní objevil a mohl být její potenciální přítel. Však kvůli jeho výlevům ohledně pánů v Říčanech, kde exmanželé bydlí, několikrát zasahovala policie.

„Prý se Nová chystá přistavit i kontejner a vyházet všechno, co je na zahradě a v garáži a co tam Pepan natahal různě ze skládek. Jestli to vážně udělá, bude tam ještě veselo,“ dodal náš zdroj.

Reklama

Další články

Načítám