Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tenhle pán snad nikdy z průšvihů nevyjde! Minulý rok vdovec po Ivetě Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) málem skončil ve vazbě, když se policistům zdálo, že mařil soudní rozhodnutí a pohyboval se po pozemku u domu, jež vlastní s bývalou ženou, což mu soud zakázal. Vyvázl tehdy sice bez trestu, avšak po roce přišel nový soudní zákaz!

K vystěhování Rychtáře došlo už 17. srpna. Soud mu zakázal vstup na pozemek i do vily v Říčanech, kam se vrátil po smrti Bartošové a kde mu patří opravdu jen mizerná část, jedna šestina všeho. Darina Nová (66) se absolutně odmítá k čemukoli vyjadřovat, je však jasné, že soudy nevyhazují lidi z jejich domovů jen tak z plezíru.

To si však nemyslí Rychtář. Ten samozřejmě tvrdí, že je nevinný. „Ve sklepě, kde jsem řezal dříví, mě slovně napadla… Řvala na mě a já jsem jí slovně vulgárně odpověděl,“ tvrdí s tím, že žádné konflikty údajně nevyvolává ani nevyhledává, že za vším je jeho bývalá žena.

Podle deníku Aha! Rychtář, který našel azyl u švagra v Liberci, podal odvolání s tím, že se v něm snažil vyvracet vznesená obvinění proti němu. Prý nikoho slovně neuráží, exmanželku nekontaktuje ani po telefonu, neporušuje ani listovní tajemství tím, že by otvíral její poštu.

Darina Nová si měla soudu stěžovat také na to, že její bývalý choť vyhrožuje synovi Josefovi, že napadl její kamarádku a poškodil auto jiné její přítelkyně. To všechno pochopitelně Rychtář odmítá. Jak je na tom ale s pravdomluvností? Dá se mu po tom všem, co kdy během své krátké mediální slávy vypustil z úst, věřit?

Reklama

Další články

Načítám