Hlavní obsah
Článek

Vdovec po Ivetě Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) léta do médií vypráví, jak je citlivý muž a že své bývalé ženě Darině Nové (66) vůbec nikdy neublížil, neuhodil ji a že si ošklivá zranění, za která byl v únoru pravomocně odsouzen, určitě způsobila sama. Jenže další soud v řadě mu neuvěřil a rozsudek potvrdil a ukazuje tak, že říčanský podnikatel, který je jednou nohou opět v báni, dlouhodobě lže!

„Otec si může vyprávět, co chce, Nejvyšší soud to ale uvedl jasně. Nevím, komu bych věřil víc. Jestli muži, u kterého se mnohokrát prokázalo, že nemluví pravdu, nebo soudnímu systému,“ řekl Super.cz Josef Rychtář mladší.

Právě o něm jako o pravém viníkovi Darinina zmlácení hovoří jakási Rychtářova kamarádka, kterou „mlátička“ z Říčan vyhrabala bůhvíodkud. Ta tvrdí, že ví na sto procent, že matku zbil právě mladý Pepa, a prý jen proto, aby společně dostali staršího Josefa za katr. A právě ji chce Rychtář použít v návrhu na obnovení řízení. Asi naivně věří, že mu její řeči pomohou. Pokud ale nemá nahrávku, v níž by Darina nebo Pepa junior něco takového jasně říkali, tak mu to nepomůže. Oba dva se od této varianty jako od výmyslu chorého mozku rázně distancují.

Rychtář za brutální zmlácení manželky dostal flastr na rok a půl podmíněně. Nyní čelí novému trestnímu řízení za údajné nedodržení podmínek předběžného opatření, kvůli čemuž mu dokonce hrozila vazba. Také se zodpovídá z následků autonehody, při níž bylo zraněno několik lidí. Pokud mu vše sečtou a podtrhnou, pravděpodobně vězení neunikne.

Reklama

Další články

Načítám