Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Strach o život! Vdovec po Ivetě Bartošové Josef Rychtář (65), který má v posledních týdnech pořádný malér, když mu soud předběžným opatřením zakázal chodit do domu své exmanželky Dariny Nové (66), nyní vzkazuje, že je to nebezpečný krok a že jeho blízcí jsou ohrožení na životě. „Klidně bude zabíjet!“ říká jeho oficiální mluvčí.

Ten tvrdí, že kontroverzní muž má stovky výhrůžných telefonátů a dopisů. Při jeho povaze se není skoro ani co divit, že tak lidi štve, že neváhají vyhledat jeho číslo a začít na něj pouštět hrůzu.

Poslední dobou však údajně lidé vyhrožují likvidací nejen jemu, ale i jeho synovi Honzovi a vnukovi. „Straší ho únosem a smrtí. A v domě jsou ti, na kterých Josefovi záleží. Proto může dojít k tomu, že do domu půjde přesvědčit se, jestli jsou v pořádku. Výhrůžky nebere na lehkou váhu. Všem vzkazuje, že ten, kdo ohrozí jeho rodinu, musí počítat s tím, že může přijít o život,“ varuje „hlásný trouba“.

Kdyby si Rychtář nějakého násilníka všiml, mohl by ho třeba poprosit, aby nekalého jednání nechal, protože dle soudu se za ním do domu nemůže vydat. Na druhou stranu ochranu života jiného člověka by soud jistě nebral jako porušení zákazu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám