Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Trochu černý humor předvedl v den ročního výročí úmrtí Ivety Bartošové (†48) její nevlastní syn Josef Rychtář mladší. Mladík, který je povoláním hasič a na rozdíl od mladšího bratra Honzy bránil i svou matku Darinu Novou (66) proti otcově výpadům, se bez servítků a zbytečného patosu obul do otce Josefa Rychtáře (65) i jeho zesnulé ženy.

Na svém profilu uveřejnil obrázek, na němž je text: „Už rok bez alkoholu. Gratulujeme, Iveto!“ s dodatkem, že jeho táta to nakonec přece jen dokázal, aby zpěvačka už vážně nepila.

A k samotnému výročí napsal. „Dnes co se všichni můžou p****t z rok staré skokanky roku. Oslavné články, vzpomínky a hurá akce. Já ji znal jinak a ostatní asi také, jen se to nechce pamatovat? O mrtvých jen dobře? Dneska to bude mazec. Abych jel domů i jinou cestou než co obvykle, abych nenarazil na plačku (míní tím svého otce – pozn. red.),“ přidal.

Josef Rychtář mladší se s otcem rozkmotřil už dávno, právě kvůli jeho útokům na matku, po smrti Ivety se ale jako zdárný syn rozhodl podat mu pomocnou ruku. Po dalších incidentech se ale s vdovcem asi nadobro rozešel ve zlém.

Reklama

Další články

Načítám