Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Měli jsme pravdu! Jak Super.cz již loni informoval, Josef Rychtář (65) měl nemalé problémy, protože coby osoba nedostatečně vzdělaná nemohl ručit za svou bezpečnostní firmu. Jeho bývalý odpovědný zástupce, který ho před zákonem kryl, z agentury zničehonic odešel, takže od té doby podnikal neoprávněně. Musel proto brzy najít náhradu, jinak by o živnost přišel.

Naše redakce už tehdy uveřejnila informace, že se Rychtářovi podařilo možná až příliš spřátelit se svým bývalým švagrem Michalem Kyzlíkem, bratrem Dariny Nové (66), dříve Rychtářové. Ten místo toho, aby bránil svou sestru, která to poslední tři roky opravdu neměla vůbec lehké (místo toho, aby se její exmanžel styděl, že jí utekl s Ivetou Bartošovou (†48), podle obžalob, které se projednávaly či projednávají u soudů, jí měl vyhrožovat, a dokonce ji i surově zbít), uzavřel se „švagříčkem“ partnerství a od prosince oficiálně patří do jeho firmy.

„Měl všechny předpoklady pro to, aby mohl dělat zodpovědného zástupce. Josef ani jeho spřízněný syn Jan nemají maturitu, takže si museli pomoci někým zvenčí. Aby se pak ale nedivili a Michal jim neukázal, jaký je charakter,“ říká jízlivě zdroj obeznámený s oběma rodinami.

Podle některých zpráv jsou si však pánové povahově docela blízcí, takže se možná zrodilo další pevné přátelství. Alespoň do doby, kdy jejich vztah možná něco naruší a začnou o sobě vyprávět nehezké věci…

Reklama

Další články

Načítám