Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ještě před třemi lety tvořili funkční rodinu, teď by ji on často nejraději asi viděl mrtvou, ona jeho zase ve vězení, nebo alespoň daleko od říčanského domu, do nějž se zpátky nakvartýroval. Řeč je o vdovci po Ivetě Bartošové Josefu Rychtáři (65) a jeho exmanželce Darině Nové (66). Ta si se svým bývalým poté, co se začal „tahat“ se zpěvačkou, užila neskutečné peklo!

Už když bez okolků přiznala, že Iveta, kterou ochotně ubytovala ve svém domě, aby jí pomohla (vděkem bylo odloudění manžela), ve vile neupadla jen tak, ale vlivem alkoholu, si od svého tehdy ještě chotě vyslechla, že je kosočtverec. To je ale nic proti tomu, co následovalo.

Jen krátce nato Darina zkolabovala a skončila v nemocnici. Rychtář se nám tehdy rozplakal do telefonu s tím, že manželce ublížil. A existují lidé, kteří tvrdí, že skutečně měl už tehdy Darinu poprvé fyzicky napadnout. Ženě se omlouval, ale krátce nato ji při rozvodu zase častoval výrazy, které vyrovnaný člověk a gentleman nikdy nepoužívá.

V březnu 2012 se rozhodl nevěrný Rychtář manželku navštívit v lázních v Teplicích. Tehdy ji měl fyzicky napadnout tak, až skončila s otřesem mozku v nemocnici. Dokonce padlo i trestní oznámení. Ke stíhání Rychtáře ale nakonec s ohledem na společné syny nedala souhlas.

Pak následovaly víceméně přípravy na velkolepé finále: rozkopání televize doprovázené urážkami a také napadení, po němž chtěla policie Nové poskytnout ochranu. K nejhoršímu ataku mělo dojít v půlce srpna 2012, kdy Darina skončila po ranách pěstí v tratolišti krve.

Kdybychom měli připomínat všechny další incidenty, článek by se možná ani nevešel na internet. Připomeňme proto jen ty zásadní nebo aktuální: napadení Dariny a montéra skříní, údajné vyhrožování, že Nová skončí na kolejích jako Bartošová, strašení před jednáním soudu nebo opilecké snahy dostat se násilím do zamčeného pokoje exmanželky. Je vidět, že bývalá žena Josefa Rychtáře to rozhodně nemá lehké…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám