Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nečekaně do Říčan navrátivší se Josef Rychtář (65) přidělal několika místním vrásky na čele. Jednak sousedům, kteří s ním za léta nuceného soužití zažívali ne vždy idylické chvíle, druhak samozřejmě jeho bývalé manželce Darině Nové (66). Ta jím údajně měla být několikrát brutálně fyzicky napadena (jednu kauzu řeší i trestní soud) a je jasné, že z jeho pobytu v z větší části jejím domě má panický strach!

„Darina se bála té chvíle, kdy se vrátí domů. Jen věří, že splní své předsevzetí, že bude bydlet v tom kumbále, kde má služebnu firmy, a nepoleze jí do domu,“ dozvěděli jsme se od známého Dariny.

Logicky se o mámu bojí i jediný zdárný syn této kauzy, Josef Rychtář mladší. „No nic, jdu mámě pomalu chystat postel a skříňku na věci. Pán uren, Stanislav (otec a zvukař - pozn. red.), bratr jeho přítelkyně se synem... Tam to bude hustý,“ komentoval na své sociální síti informace o otcově stěhování.

Každý jiný muž, který by opustil manželku kvůli mladší, a navíc ještě ztropil mnoho nerozumností včetně soudem ještě stále nepravomocně odsouzeného bití, by měl tolik soudnosti, že by si radši zaplatil podnájem na ukrajinské ubytovně, ne tak Rychtář. Ten ochotně a pro někoho možná až nestydatě pózoval novinářům při tom, jak vchází do domu bývalé ženy, z něhož vlastní jen dvě a půl dvanáctiny.

Mezi manželi nedošlo ještě k majetkovému vypořádání. Rychtář pravděpodobně hřeší na to, že ví, že Darina Nová by pravděpodobně neměla peníze na vyplacení jeho podílu na domě.

Z návratu Rychtáře nejsou na větvi ani sousedé. Super.cz se už dva z těch, s nimiž naše redakce byla v minulosti v kontaktu, ozvali s hodně špatnou náladou. „Když byl pryč, dělal bordel jinde. Teď tu bohužel asi zase bude veselo,“ řekli víceméně unisono s ironickým tónem hlasu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám