Hlavní obsah
Článek

Nedá si pokoj a nedá! Poté, co vdovec po Ivetě Bartošové Josef Rychtář (65) těsně před pondělním soudem své exmanželce poslal film s názvem Smrt jí sluší, což Darina Nová (66) kvůli svému nadcházejícímu výslechu pochopila jako výhrůžku, by se každý jiný stáhl. Ne tak ale říčanský postrach klidu a míru. Nejprve psal bývalce urážlivé esemesky, nakonec prý ještě ztropil scénu, kvůli které museli zasahovat policisté.

„Mohu vám potvrdit, že říčanská policie řeší přestupek proti občanskému soužití mezi bývalými manželi. Následně bude pravděpodobně věc předána místnímu obecnímu úřadu,“ sdělila Super.cz policejní mluvčí Jana Dětská s tím, že podrobnosti není možné zveřejnit.

Super.cz se však ze zdroje blízkého vyšetřování dozvěděl, o co šlo: Rychtář se měl snažit k Darině Nové násilím vniknout do pokoje. Po předchozích konfliktech toho na ni bylo moc. „Dostala strach, a tak když se zalekl, že si mobilem přivolává pomoc, a zmizel, šla to ohlásit na policii,“ dozvěděli jsme se.

Rychtářovi za údajné napadení manželky hrozí podmínka nebo i vysoký peněžitý trest. Stále tvrdí, že je nevinný, státní zástupce je však přesvědčen o opaku.

Reklama

Další články

Načítám