Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Josef Rychtář (65) měl ve čtvrtek stanout před pražským Krajským soudem, který chtěl rozhodnout o jeho odvolání vůči podmínce. Tu dostal za údajné zmlácení své exmanželky Dariny Nové (66). Jenže těsně před jednáním emailem napsal soudkyni opravdu neuvěřitelnou výmluvu. Vypadá to, jako by už tušil, že dostane flastr, a snažil se ho co nejvíce oddálit!

„Pan obžalovaný se omluvil s tím, že mu byla pozdě doručena obsílka s termínem jednání a nestihl se na ně připravit. Bylo mu vyhověno, hledá se nový termín,“ uvedla pro Super.cz mluvčí pražského Krajského soudu Zuzana Steinerová.

A o co vlastně šlo? Darina Nová před časem utrpěla těžká zranění, po nichž měla tělo plné modřin. Zatímco tehdy přítel a dnes již manžel Ivety Bartošové (†48) tvrdil, že si za vše mohla sama, jeho starší syn Josef to odmítl a neuvěřil tomu nejen soud prvního stupně, ale ani rozvodový soud, kterého o nutnosti rychlého rozdělení manželství měly přesvědčit právě fotografie z údajného bití Nové.

Ta je ráda, že už vymizela z médií, ale přesto před časem Super.cz řekla, že ji manžel bil. „Nešlo mi o to dostat ho za mříže, ale dát najevo, že nikdo by se neměl bát ozvat, když je mu ubližováno,“ sdělila nám Darina Nová.

Proti Rychtářovi je nyní vedeno další trestní řízení kvůli vyhrožování exmanželce, její právničce a ještě další ženě. Soudce jednání odročil, aby počkal na výsledek odvolací soudu, podle něhož se chtěl zařídit. V případě, kdy by Krajský soud Rychtáře také uznal vinným, mohl mu při prosincovém vyřčení rozsudku druhého soudu hrozit i souhrnný nepodmíněný trest. Teď asi bude odročeno i toto další jednání, aby se opět počkalo na definitivní výsledek odvolání Josefa Rychtáře.

Reklama

Další články

Načítám