Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To je ale zajímavé! Jak Super.cz již informoval, v domě Dariny Nové (66), exmanželky Josefa Rychtáře (65), si zařádil lupič. Na místě zasahovala výjezdová skupina, prováděla ohledání místa činu a snímala otisky prstů. Super.cz se podařilo zjistit podrobnosti. Zatímco původně to vypadalo na to, že chmaták něco šlohl v Rychtářově bezpečnostní firmě na pozemku domu, ukázalo se, že je to jinak a čistě teoreticky může být do zlodějny zapojený sám říčanský podnikatel a spasitel Džambulky!

Nová totiž podala trestní oznámení s tím, že jí z jejího pokoje zmizelo veškeré její zlato a několik stovek eur. Nechce se nám věřit, že by snad za loupeží mohl stát novomanžel Ivety Bartošové (†48), aby měl z čeho zacvakat veselku, ale je opravdu zvláštní, že k odcizení věcí došlo opravdu tak krátce před samotnou svatbou s pěnicí.

„Žena přišla podat trestní oznámení i se synem. Ztratilo se jí veškeré rodinné zlato a asi dvě stě padesát eur na hotovosti. Proto jsme na místě provedli šetření. Výsledky z laborky budou až za nějaký čas, ale zámky se zdají být neporušené. Jednou z vyšetřovacích verzí je proto možnost, že předměty si mohl přivlastnit někdo z rodiny,“ uvedl náš zdroj blízký vyšetřování.

Klíče od domu má jak Nová (ta se ale stěží sama okradla), tak její syn Josef, který víceméně stojí při ní. Nechybějí ale ani Rychtářovi a mladšímu synovi Janovi, který zase bezmezně vzhlíží ke svému otci. Kdo ví, zda právě jeden z nich nemá prsty v nechutném okradení Nové, která přišla o veškeré a léta pečlivě schraňované rodinné šperky.

Kdyby šlo o dílo samotného Rychtáře, nebylo by to asi poprvé. Údajně už jednou v domě, který je prý také částečně jeho (patří mu 2,5/12 domu, takže zhruba tak kůlna a půl zápraží), dříve raboval. Odnesl si prý odtud některé chutné potraviny. A policie do tamní vily musí také nestandardně často. Třeba kvůli Josefově žárlivým scénám či vyhrožování exmanželce smrtí. Došlo ale bohužel i k brutálnímu napadení Dariny, za které už Josef Rychtář dostal podmínku.

Ať je za tím, kdo chce, nezbývá než doufat, že policie pravého viníka nalezne a řádně potrestá.

Reklama

Další články

Načítám