Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nejvtipnější obyvatel Říčan za celou dobu jejich historie sahající až do mladší doby kamenné Josef Rychtář (65), který nedávno požádal o ruku svou přítelkyni Ivetu Bartošovou (†48), své úvahy o svatbě rozhodně nebere smrtelně vážně. I jemu už docvaklo, že mu Džambulka před celým národem nasadila parohy se Zdeňkem Macurou, a tak se rozhodl vymyslet plán B. Chce velmi naivně a překvapivě přemluvit svou bývalou příbuznou, aby s ním začala žít. Pokud bude souhlasit, dušuje se, že vztah s Bartošovou okamžitě ukončí! Iveto, vážně je to partner pro život?

Že by byl něčeho takového schopný, dokázal ve výjimečném záchvatu upřímnosti den poté, co od něj Bartošová uprchla. „Rozbil jsem si kvůli ní rodinu, přišel jsem o syna. A ona (Iveta) tohle. Za dobrotu na žebrotu,“ litoval se.

Jak se nám nyní podařilo zjistit z blízkého okruhu Rychtáře. Týká se to jeho exmanželky Dariny Nové (66), kterou přes ohlášenou svatbu s bývalou pěnicí neustále bombarduje a žádá, aby s ním obnovila vztah! „Naposledy jí napsal, ať napraví, co může, a že všechno zvrátí,“ dozvěděli jsme se od spolehlivého zdroje. V sobě vinu nevidí, naopak manželce vyčítá, že na něj poslala policii. Když ale prý vše stáhne, Ivetu hodlá okamžitě poslat k šípku a vrátí se k ženě, s kterou prožil desítky let a nemusel po ní uklízet flašky a výměšky.

„On na ni už zkoušel všechny metody. Vyhrožování, lísání se, prosby, nářky, dokonce ji i zmlátil, ale tuhle variantu snad ještě nepoužil. Omlouvá se tak, že vinu hází na Darču, přitom každý jiný chlap by se hanbou propadl. Ví, že ho jeho Džambule může kdykoliv vykopnout z baráku, tak se snaží obnovit rodinu, ale to se už mu nepovede,“ kroutí nechápavě hlavou naše informátorka.

Reklama

Další články

Načítám