Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) 1. máj oslavila bez svého přítele Pavla Nedvěda (51), Toho v Itálii držely pracovní povinnosti, Dara měla také práci, zpívala v pražské Grébovce na 8. výročí televizního kanálu Prima Love. Jak sama říká, svátek zamilovaných slaví stále. "Máme 1. máj na dálku, ale vůbec nám to nevadí. Užijeme si jeden druhého dodatečně. Je pro nás vše vzácné, čerstvé, vlastně máme 1. máj pořád," řekla Super.cz Dara.

Vztah na dálku jí nevadí. Nikdy prý neměla vztah, kdy se s partnerem vidí každý den. "Nikdy jsem neměla klasický vztah, rodinný vztah, kdy jsou lidi spolu den co den. Takhle žiju. Je to šoubyznysový styl. Pavel je velmi zaneprázdněn, navíc v Itálii. Nebude to takhle taky navždy. Přirozeně se chceme dostat do momentu, kdy spolu budeme víc a omezíme aktivity. A budeme mít dva domovy, v Praze a v Itálii," upřesnila zpěvačka.

Právě Dara je tou, která po letech omezuje práci a její kariéra jde na druhou kolej. "Práce je dost, vše se začíná uvádět do pohybu, ale na druhou stranu je tu můj vztah, člověk, který žije daleko a někdo z nás musel začít dělat kompromisy. On musí chodit do práce pravidelněji než já, má office od pondělí do neděle. Jsem to já, kdo omezuje práci, dělám to ale ráda a s pocitem, že to dělat chci. Jinak bychom spolu nebyli vůbec. Přestože se po covidu zase vše vrací do normálu, já zůstanu v pozvolnějším tempu. Nechce se mi tolik pracovat," dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám