Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letní teploty jsou v Česku stále v nedohlednu. A tak řada českých krásek zabalila kufry a vyrazila k moři. Někdo odletěl do zahraničí jen na krátkou dovolenou, ale najdou se i tací, kteří se rozhodli přemístit do teplých krajin na neurčito.

Mezi ně patří modelka Simona Krainová (51). Ta si v posledních měsících oblíbila Dominikánskou republiku natolik, že se domů jen tak vracet nehodlá. „Pořídili jsme si zde nemovitost,“ svěřila se Super.cz modelka a dodala. „Našli jsme s kamarády úžasný kus země se silnou česko-slovenskou komunitou, kde bychom rádi trávili část roku a rádi bychom si tady vytvořili zázemí,“ řekla Simona.

U moře tráví většinu roku také zpěvačka Tereza Kerndlová (37). Ta si loni s manželem pořídila nemovitost ve španělském letovisku Estepona, kde tráví polovinu roku. V zahraničí pomalu zakotvila i Nela Slováková (34). Ta si s partnerem koupila nemovitost v Chorvatsku, kterou předělali a hodlají během sezóny pronajímat.

Na klasickou dovolenou do teplých krajin se vydala i blogerka Dominika Myslivcová (29), cílem její cesty se staly exotické Seychely, které si zamilovala. Během velikonočních svátků byla v zahraničí také zpěvačka Dara Rolins (51), ta chytala bronz na Floridě.

Která kráska se vám v plavkách líbí nejvíc?
Simona Krainová
9,9 %
Dara Rolins
8,6 %
Tereza Kerndlová
18,2 %
Nela Slováková
11 %
Dominika Myslivcová
52,3 %
Celkem hlasovalo 29588 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám