Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) skončila s cigaretami. "Patrik se mě zeptal, proč vlastně kouřím a sama jsem nevěděla. Takže jsem se bez toho už celé čtyři měsíce, co jsme spolu, obešla," svěřila Super.cz. Patrik Vrbovský alias Rytmus na ni začíná mít opravdu vliv. S tím, že je Dara jedním z koučů show Hlas Česko Slovenska a chce jít soutěžícím příkladem, prý konec s neřestí, která není pro zpěváky ideální, souvislost nemá.

"Já mám velké štěstí, že o svůj hlas nijak zvlášť pečovat nemusím. Nepiju žádná vajíčka ani speciální minerálky, nekontroluju si teplotu v místnosti ani všude nevypínám klimatizaci. Myslím, že ani ta občasná cigareta mi nevadila. Spíš byla zbytečná. Jen mi přišlo pěkné, když sedíte ve společnosti a máte v jedné ruce střik a ve druhé cigárko," vzpomíná na svoji bývalou neřest zpěvačka. "Mám stejného foniatra jako Karel Gott a ani ten mi to výrazně nevyčítal. A znám spoustu kolegů, kteří kouří a chodí po mejdanech," dodala.

Dara je sice do Rytmuse zamilovaná, ale to podle ní nebude mít žádný dopad na jejich vzájemné soupeření v show Hlas Česko Slovenska. "Myslím, že mám dost zkušeností, které jsem nasbírala za třicet let své hudební kariéry. Ať říkají pánové cokoliv, já mám soutěžícím co nabídnout," obula se jak do Rytmuse tak do Michala Davida i Pepy Vojtka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám