Hlavní obsah
Článek

Dara Rolins (51) je do slova a do písmene žena plná překvapení. Kdo by do popové divy řekl, že může mít v oblibě brutální kolektivní sport ragby.

„Tento týmový sport mě vážně baví. Manžel mojí manažerky se už dávno tomuto sportu věnuje a tak to přirozeně došlo až k tomu, že jsme pravidelně začaly chodit na jeho zápasy," říká Rolins. Zpěvačka zašla tak daleko, že se stala náborovou kapitánkou nového sportovního projektu inspirovaného pravidly ragby, ve kterém sto dívek bojuje v týmech mezi sebou.

„Vyzývám ženy k pohybu. Žena má skoro až povinnost vypadat co nejlépe. Jak jinak dosáhnout kýženého výsledku, než právě sportem," říká Dara. Zpěvačka je prací na novém projektu nadšená, mezi děvčata do boje by ale určitě nešla. „Vůbec netušíte, co vás čeká. Holky jsou namotivovaný a jsou dost krutý. Bude se na co koukat," slibuje Dara.

Česká popová královna nefunguje v ženském ragby týmu pouze jako náborová pracovnice, ale 25. února v Tipsport areně vystoupí společně s Monikou Bagárovou, Benem Cristovao, Martou Jandovou, skupinou Eddie Stoilow a pochopitelně nebude chybět ani její miláček Rytmus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám