Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) prolomila bariéru mlčení po středečním nervy drásajícím soudním stání. Zpěvačka nechtěla záležitost vůbec komentovat. Nakonec se nechala Super.cz přesvědčit a svěřila se se svou verzí příběhu.

Ve své intimní zpovědi Dara pochopitelně nemohla pominout výrok vdovy po zahynulém Jindřichu Rotreklovi (+63) ve znění „jdi se rekreovat". Ironická poznámka narážela na skutečnost, že se popová diva nebude moci zúčastnit 14. března dalšího soudního stání, jelikož bude s dcerou na dovolené. „Nevyhýbám se zodpovědnosti. Nevěděla jsem, na kdy bude soud odročen. Termín zazněl poprvé po skončení líčení. Kdyby by mi bylo dáno příkazem zůstat, pochopitelně bych dovolenou se svojí dcerou zrušila," vysvětluje Rolins.

Její právník Robert Vladyka ji v jejím rozhodnutí podporuje. „Během dalšího soudního stání budou vyslýcháni soudní znalci a policisté. Přítomnost mé klientky proto není nezbytná," vysvětluje advokát.

Celá situace a stav věcí Daru Rolins nesmírně mrzí. „To, co se stalo mně, se může stát úplně každému, kdo řídí auto. Neodvážila bych se někoho soudit, dokud by nebyly důkazy o vině jednoznačné. Nečekám že mi druhá stana odpustí. Své rodině a dceři se ale budu věnovat dál v čase a způsobem jaký jako máma vyhodnotím za nejlepší," brání se zpěvačka. Brzy přineseme pokračování emotivního vyjádření Dary Rolins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám