Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátek roku oslavili v italských Alpách, nyní se utekli ohřát do tepla. Dara Rolins (51) a Pavel Nedvěd si užívají romantiku na Maledivách.

V posledních letech odlétá slovenská popová diva již tradičně na své milované Bali, kde s dcerou Lolou vždy pobývají minimálně měsíc. Kvůli pandemii se jim letos plány změnily, a tak zpěvačka prozkoumala novou destinaci.

Dle zamilovaných snímku s Nedvědem je ale více než jasné, že na místě příliš nezáleží, když má člověk po svém boku drahou polovičku. Rolins se na sociálních sítích pochlubila hned několika fotkami z vodních radovánek, na kterých září úsměvem od ucha k uchu a čiší z ní zamilovanost, stejně tak z jejího partnera.

Vztah veřejně poprvé přiznali začátkem prosince, to už spolu randili půl roku. „Ano, je to pravda, od léta se propojily pracovní i příjemnější povinnosti v Itálii,“ řekla tehdy Super.cz Dara, která čím dál častěji trávila čas na jihu Evropy, kde vznikla nejen její džínová kolekce, ale také vztah s fotbalistou. A rovnou potvrdila, že se nejedná o žádný krátkodobý románek, což je nyní zcela zřejmé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám