Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V minulých letech byly oslavy příchodu nového roku pro Daru Rolins (51) ve znamení práce. Popová diva vždy vystupovala na silvestrovských večírcích v Česku nebo na Slovensku. Letos je ale všechno jinak. Do hry vstoupil covid, ale také nová láska. Zpěvačka tyto dny tráví ve švýcarských Alpách ve společnosti dcery, nového přítele Pavla Nedvěda a partičky kamarádů.

Po oslavách se Dara podělila o snímky pořízené pod Matterhornem. Na fotkách vyniká nejen krásná příroda ozářená sluncem, ale z fotek vyzařuje i zpěvaččina spokojenost a zamilovanost. Vždyť na velkou lásku Dara čekala tak dlouho...a konečně se dočkala.

Právě v zahraničí si může nový hvězdný pár užívat klidu a soukromí, soustředit se jeden na druhého a užívat si čas s blízkými. „Jsme šťastní, že se nám povedlo nechat si to tak dlouho pro sebe, a vlastně poprvé v životě prožít ty nejhezčí počátky vztahu jen ve dvou, bez publika a asistence médií," řekla Super.cz před časem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám