Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdybyste jí před pár lety řekli, že ji budou jako modelku využívat přední čeští návrháři a že bude fotit módní kampaně, tak by se smála. Dnes patří Natálie Debnárová mezi nejúspěšnější plus sice modelky u nás. „Je to pro mě určitý pocit satisfakce. Pokud je ženská hezká a má co předat, tak vlastně není nikdy pozdě začít si plnit sny,“ uvedla Debnárová, která právě předvedla džínovou módní kapsuli Dary Rolins (51).

Nenechte se mýlit, i plnoštíhlá kráska musí dbát na svůj vzhled. „Neznamená to, že vás objeví, pokud máte jen plné tvary. Jsou tam pravidla. Musíš se starat o svou pleť, musíš cvičit, musíš být nastavená stejně, jako modelka jakékoli velikosti,“ říká Natálie a dodává: „Vím, že kdybych zhubla, tak o mě nebude mít nikdo zájem. Vím, co musím zvýraznit, na čem pracovat.“

Kráska, která svou novu kariéru odstartovala až po třicítce a navzdory tomu, že nemá konfekční velikost, je pro ostatní ženy inspirací. „Jsem pro některé příkladem toho, jak využít svůj potenciál,“ říká Natálie Debnárová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám